Celostna prometna strategija Občine MetlikaSpoštovani občani in občanke,

naša občina je v maju pričela z izdelavo »Celostne prometne strategije Občine Metlika«. Gre za strateški dokument načrtovanja prometa, ki obstoječe načrtovanje prometa nadgrajuje z novimi pristopi, kot so celovit pogled na promet, vključevanje javnosti ali vrednotenje uspešnosti strategije. S strategijo želimo zagotoviti celostne izboljšave prometa ter boljšo kakovost bivanja v celotni občini za sedanje in prihodnje generacije.

Priprava strategije bo potekala deset mesecev, izdelujemo pa jo v sodelovanju s podjetji Acer in Razvojnim centrom iz Novega mesta ter Urbanističnim inštitutom iz Ljubljane. Pripravo strategije sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.

Med pripravo strategije bodo potekale številne aktivnosti, v katere boste vključeni vsi, ki lahko prispevate k boljšemu prometu v občini: strokovnjaki s področja prometa in povezanih sektorjev, ključni predstavniki javnih in zasebnih podjetij ter ustanov in nenazadnje širša javnost. Vabimo vas, da v aktivnostih sodelujete in prispevate svoja znanja, izkušnje in želje, ki so ena od ključnih osnov za izdelavo kakovostne strategije in izboljšav prometa v naši občini. O aktivnostih vas bomo obveščali preko medijev in drugih občinskih poti obveščanja.

Gradivo za delavnici dne 10.3.2017 in 16.3.2017 – akcijsko proračunski načrt
Arhiv objav
kontakt
Občina Metlika
Mestni trg 24
p.p. 165
8330 Metlika
tel. ++386 7 36 37 400
fax. ++ 386 7 36 37 402
E-naslov obcina.metlika@siol.net
avtobusni vozni red 
železniški vozni red
 
     
 
© Občina Metlika - Pravno obvestilo Prijava
Izvedba in oblikovanje: p@rtner