20.9.2017 - TURIZEM SMO LJUDJE – nagradni fotografski natečaj
Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji fotografije.
 
Turistično društvo Vigred Metlika poziva k sodelovanju vse, ki se ljubiteljsko ukvarjate s fotografiranjem. Tema nagradnega foto natečaja je tokrat turizem na območju občine Metlika v vseh svojih pojavnih oblikah in asociacijah. Tokrat bomo v ospredje postavili ljudi, doživetja, obiskovalce naših odmevnih prireditev, goste, ki uživajo v kampih, v vodnih radostih, čudoviti naravi, ob dobri belokranjski kapljici in tradicionalnih domačih jedeh. Skratka, tokrat pričakujemo, da se boste fotografi odpravili med ljudi in ovekovečili najlepše trenutke preživete v metliški občini. 
 
Ustvarimo foto zgodbo našega turizma skupaj. Enkrat mesečno nam pošljite največ pet fotografij v polni resoluciji (vsaj 2MB) na elektronski naslov tdvigred.metlika@siol.net s priloženimi osebnimi podatki in podatki fotografije (kraj, datum, ime). Upoštevajte, da morajo biti fotografije sveže, še ne objavljene, predstavljajo naj dogodke in prizore, ki so se v metliški občini dogajali v zadnjem letu. Rok za oddajo fotografij je petek, 13. oktober 2017.
 
Fotografije bomo sproti objavljali na naši facebook strani Turizem Metlika, kjer bodo svoje všečke delili obiskovalci strani. Na festivalu MLADA PORTUGALKA, 21. oktobra 2017 na metliškem gradu bomo nagradili tri najboljše fotografije, za kar so predvidena sredstva v skupni višini 300 evrov. Upoštevani bodo glasovi strokovne komisije (60 %) in glasovi všečkov Facebook strani Turizem Metlika (40 %). 
 
Strokovna komisija bo vrednotila naslednje kriterije: 
? kakovost fotografije – ostrino, osvetlitev, kompozicijo… 
? tematiko fotografije – vsebino fotografije in njeno skladnost s temo foto natečaja 
? izvirnost – kreativnost in interpretacijo teme 
 
Vse pridobljene fotografije bo TIC Metlika uporabljal izključno za promocijske namene ter po končanem natečaju pripravil razstavo. Veselimo se sodelovanja z vami. 
 
TIC Metlika
tel.: 07 36 35 470, gsm: 040 454 019, www.metlika-turizem.siFoto: arhiv Big berry
<- Nazaj na novice
kontakt
Občina Metlika
Mestni trg 24
p.p. 165
8330 Metlika
tel. ++386 7 36 37 400
fax. ++ 386 7 36 37 402
E-naslov obcina.metlika@siol.net
avtobusni vozni red 
železniški vozni red
 
     
 
© Občina Metlika - Pravno obvestilo Prijava
Izvedba in oblikovanje: p@rtner