14.6.2017 - Sprejem najuspešnejših učencev in dijakov
Danes, 14. junija 2017 je podžupanja Anica Kopinič v prostorih Občine Metlika sprejela najuspešnejše učence in dijake iz občine Metlika, ki so dosegli odlične dosežke na področju znanja ali so dobitniki najvišjih priznanj na različnih državnih in meddržavnih tekmovanjih.
  
Na sprejem je bilo vabljenih 29 učencev in dijakov. Povabilu se je odzvalo 24 vabljenih ter Željka Janjac, ravnateljica Osnovne šole Metlika, Matjaž Barič, ravnatelj Osnovne šole Milke Šobar Nataše Črnomelj, Meri Stipanič, strokovna delavka Osnovne šole Podzemelj s spremljevalko Zlato Štrucelj.
  
Ob tej priložnosti je podžupanja Občine za odlične dosežke na področju znanja ter osvojena priznanja na državnih in meddržavnih tekmovanjih posameznim učencem in dijakom čestitala za dosežene uspehe in podelila priložnostna darila.
 
Učenka 9. razreda Osnovne šole Metlika Ema Prevalšek pa je za odličen učni uspeh v vseh letih osnovnošolskega izobraževanja prejela posebno priznanje – Županovo petico, in sicer za zlato priznanje na državnem tekmovanju iz matematike, za posebno priznanje diamantni kenguru, za zlato priznanje na tekmovanju v znanju o sladkorni bolezni, za zlato priznanje na državnem tekmovanju iz zgodovine, za 1. mesto na državnem tekmovanju v disciplini latinsko amreriški plesni pari ter za 2. mesto na državnem tekmovanju v disciplini standardni plesni pari.
 
  
 
Pripravila                                                         Anica Kopinič
Mateja Simonič                                                 podžupanja Občine Metlika 
Slike
<- Nazaj na novice
kontakt
Občina Metlika
Mestni trg 24
p.p. 165
8330 Metlika
tel. ++386 7 36 37 400
fax. ++ 386 7 36 37 402
E-naslov obcina.metlika@siol.net
avtobusni vozni red 
železniški vozni red
 
     
 
© Občina Metlika - Pravno obvestilo Prijava
Izvedba in oblikovanje: p@rtner